Auto værksted i Ballerup

Der er visse ting jeg godt kan lide der skal være i orden når jeg overlader det til andre mennesker og fagpersonale – det ene er mit værksted til bilen, og det andet er min frisør og tandlæge. Så da jeg skulle ud og finde et nyt sted til at få serviceret min bil, var gode råd dyre – for som man nok kan tænke sig til, så er jeg meget kritisk i forhold hertil. Jeg fandt K2 Biler på https://k2biler.dk – og det så ud til at de havde en professionel automekaniker der tog sig af ens biler – når jeg skriver professionel automekaniker så mener jeg at det er en der dels har meget forstand på det han laver, men også forklarer mig hvad det er der er lavet og hvorfor. Så kunne jeg få et godt tilbud, og jeg kunne booke tider online.
Da min bil skulle på bil værksted i Ballerup, så valgte jeg K2 Biler bil værksted, og det gjorde jeg fordi jeg havde en god fornemmelse i maven, da jeg havde nærstuderet deres hjemmeside.

Det var en rigtig god oplevelse jeg fik med K2 bilers værksted i Ballerup, ikke bare fik jeg forklaret hvad der var lavet, jeg fik også en opringning inden der blev foretaget nogen form for reparationer, og jeg fik også en forklaring på hvorfor det var vigtigt at få lavet. Jeg fik endda en lille video film på sms fra værkstedet af, hvor værkføreren forklarede det hele for mig – det var virkelig noget jeg kunne bruge – for her kunne jeg jo med egne øjne se hvordan min bil havde det. Samtidig med at jeg fik at vide hvad der skulle laves på min bil, så fik jeg også en pris på hvad det ville koste, så jeg kunne sige fra, hvis jeg ikke ønskede at det skulle laves. Så det at få lavet service og eftersyn af bil på K2 Biler, var virkelig en super god oplevelse, som jeg gerne vil have igen, for jeg ved hvad det er jeg får for mine penge, og jeg ved at tingene er i orden når jeg får bilen igen.