Benyt altid den officielle og certificeret Microsoft partner

Hvis der er noget, som der er godt, så er der mange, som der aflurer det, og det er der jo ikke noget galt i, at man bliver positivt inspireret, så man kan lave sin egen udgave, for der er jo ikke noget større, end når man høster inspiration fra andre og laver sin egen version.
Problemet opstår bare, når der er nogle, der lader sig inspirere for meget, så de tænker, at den hurtige vej er at plagiere, så man laver en decideret kopi og udgiver denne.
Selvfølgelig må man ikke det, men hvis bare tilstrækkelig mange gør det, og man gør det flere steder og med underselskaber, så kan man desværre slippe afsted med det længe nok, så man ikke alene snyder dem, som der lavede det oprindelige, men man tager også næsen på dem, der gerne vil eje det oprindelige produkt.
Fordi man nu om dage kan lave en tro kopi, der ser så ægte ud, at man tror, man har at gøre med den ægte vare, men så er det ikke en autoriseret udgave.

Sigt altid efter den autoriserede samt certificerede Microsoft partner

Derfor laver man også eksklusive aftaler med folk, der må handle og have at gøre med det produkt, og det drejer sig i denne sammenhæng om Microsoft, for det er jo et styresystem, som langt de fleste kender til, og derfor er der også mange, der gerne vil have det, men det er også nemt at falde for noget plagiat, hvor man så bare tror, at man har fat i den ægte vare.
Så hvis man tvivler, så skal man altid gå efter for eksempel https://profacto.dk, når det drejer sig om at handle de troværdige produkter fra Microsoft.
På den måde er man sikker på at få fat i dem det rette sted fra, hvor man kan få den rette hjælp, gode service og meget mere.
Man skal nemlig ikke tro, at fordi man finder det samme produkt til lavpris, så er det fordi, det er på tilbud et andet sted; det kan desværre være, du er ved at falde i en fælde!