Creativ indretning af kontor

Nu har jeg altid gået ind for genbrug af mange ting igennem mit liv – og også når det gælder indretningen af mit kontor – hvorfor give en masse penge for noget jeg kan få der er lige så godt, men bare brugt lidt lidt af andre, det er da det jeg kalder at være creativ i forhold til indretning af mit kontor. Nu har jeg nok en lidt anderledes kropsbygning end andre – for jeg har altid måtte købe en lidt alternativ kontor stol, for at jeg kunne sidde ordentligt ved mit skrivebord, uden at få ondt i ryggen. Så da jeg skulle have en ny kontorstol, gik jeg på nettet og fandt ud af at jeg virkelig kunne spare mange penge ved at købe en god brugt kontor stol, som jeg kunne sidde ordentligt i hos creativ.dk.

Smarte kontorstole

En kontorstol må også gerne være smart, når den skal stå i min stue – og selv her kan creativ være med. Så selvom ting er brugte, kan de sagtens bruges, og de kan faktisk også godt være så pæne at man slet ikke kan se at de har været brugt – jeg fik en super smart kontor stol, nej nærmere en direktør stol, til under det halve af hvad den ville have kostet mig, hvis jeg skulle have købt den fra ny af. Jeg syntes at det er dejligt at der er virksomheder der går ind for genbrug – det er også mere miljø venligt og økonomisk end at smide gode ting ud på forbrændingen.