Er der overhovedet mere at gøre ved en gulvafslibning på Frederiksberg?

Det er ikke så meget, om man kan udføre mere med den Gulvafslibning  Frederiksberg , men faktisk mere, om der overhovedet er grund til at få den udført, for det kan være, man kommer ud til en kunde, som man ikke har besøgt før, og man har bare fået fortalt, hvordan gulvet var, og man har som sliber ikke set gulvet forud hverken fysisk selv eller via billeder eller lignende.
Og man kan godt se, at der er blevet løjet lidt om, hvordan det stod til med det her gulv, for det er langt fra den beskrivelse, man fik forelagt.
Godt nok har man taget alt det nødvendige udstyr med sig, som der kunne komme på tale, for man tænkte, man lige måtte være på den sikre side, hvis nu den beskrivelse ikke helt passede på gulvet, for kunden ved jo ikke, hvad man selv ser efter som professionel.
Men nu tvivler du på, om der overhovedet er noget at gøre for gulvet med alle de remedier, du har taget med; og det er ikke fordi, du er dårlig som gulvsliber, for du tror sådan set heller ikke, at der er andre firmaer af samme slags, der ville kunne hjælpe her.

Måske skal man bare kaste håndklædet i ringen med den her gulvafslibning på Frederiksberg

Det viser sig, at kunden egentlig ikke har løjet, men vedkommende ser ikke gulvet, som man selv gør det, og det kan være fordi, at man ikke har bemærket, hvordan det er dalet i standard over længere tid, eller at man bare har en lavere standard for at holde øje med den slags, end andre har.
Så derfor er der gået alt for lang tid, inden du er blevet kontaktet til at se på det her gulv.
Man bliver lidt uenige om, hvorvidt der er noget at gøre, og du lover da også at give det et skud, men det er mere for syns skyld, for du ved sådan set egentlig godt, at der ikke er noget at gøre, men så kan du også direkte vise kunden det, at der ikke er andet at gøre her end at udskifte gulvet.