Hunde i Thailand

I Kina spiser man hunde, eller gør man – jeg ved godt at man i nogle asiatiske lande spiser både hunde, katte og sågar rotter – men på min tur i Thailand hvor der var en masse fantastiske flotte og særprægede huse og store templer, var der ikke mange hunde at se på gaderne – om de så var spist, eller bare var gået i ly for varmen, er mig usagt.

Jeg tog et billede af det store tempel som vi lige kom forbi, så det deler jeg lige med jer. Udenfor templet stod der en inder med en lang slange som jeg fik lagt om halsen, så dem spiser de i hvert fald ikke.

På vejen hjem til hotellet, fandt vi dog en lille hund der lå og gispede efter vejret under en bil, her var der både skygge og køligt – så om ikke andet, så havde denne hund da overlevet.
Så mon ikke at det er en skrøne det med at man spiser hunde i Kina – læs Thailand – måske i gamle dage, men ikke nu om stunder, hvor der er mange turister.