Hvidvin og fester

Jeg er mest til hvidvin, når jeg skal drikke vin – og i sær hvis jeg er i byen, og der serveres vin til maden. Jeg holder mig til hvidvinen, så er jeg også sikker på at jeg ikke har hovedpine eller er dårlig dagen efter. Jeg har mine bestemte mærker som jeg er sikker på jeg kan lide, og så er der de vine som jeg tester af, for at se om der kunne komme en ny favorit. Jeg er mest til Riesling – men selv her indenfor Riesling hvid vinene er der stor forskel på smagen – og selvfølgelig er min smag der hvor priserne ikke lige er i bund – men jeg vil også hellere betale lidt mere for en god vin, og så drikke lidt mindre. Lidt men godt, som det hedder. Efter en sygdom, hvor jeg ikke kunne komme ud og handle, gik jeg på nettet for at se om der var steder hvor jeg kunne købe vin og få dem leveret til døren.

Hvidvin til døren

Jeg fandt noget der hed masawine.dk, og tænkte at det måtte prøves af – så jeg bestilte en af deres smagskasser indenfor hvidvin. Jeg kunne også se at de havde hvidvine fra stort set hele verdenen, så der åbnede sig også lige en helt ny vin verden for mig her. Det var virkelig nemt at bestille, og jeg havde allerede mine bestilte hvidvine dagen efter, og det uden at gå uden for min dør. For mig var det en god løsning, nu jeg var sengeliggende.