Klæd dig ordentligt på efter omstændighederne

En Shearling jacket, trenchcoat, læder, stof og så videre indgår i mode og tøjverdenen i dag ,og det er noget som rigtig mange er optaget meget af. For nogle er det deres liv, og arbejder selvfølgelig derfor også med det, og for andre er det bare en super spændende hobby og for andre er det nærmest en livsstil for dem. Man kan putte meget af sin identitet i det tøj man render rundt i, men det kan også være lidt farligt og gøre det.

Det er fint at gå meget op i, hvad det er for noget tøj man går rundt i, men det skal også være af de rigtige årsager man går i tøjet. Det skal ikke være fordi man føler man er bedre end andre, og at man kan tillade sig noget bare fordi man har noget tøj på som dette. Der er mange stilarter man kan gå efter, og bare fordi nogle vælger noget man ikke selv bryder sig om, betyder det ikke at de er mindre værd.

Find ud af hvad din personlige stil er

Det kan være meget svært at finde sin egen personlige stil, og nogle gange ender det også bare med at være en fusion af nogle ting man har set på nettet. Mange stilarter er fundet, og går igen og igen. Det er ikke første gang at man hører ordet retro, hvilket også er ordet som omfavner det fænomen hvor nogle ting der var på mode for mange år siden kommer igen og trender blandt folket. Mode kommer og går, og har man smag for det er det også noget, som kan ende med at tage meget af ens tid og opmærksomhed.

Så længe man ikke ligger for meget i tøjet man går i, er der heller ikke nogen fare for at man bliver en eller anden prætentiøs røvhul som ingen gider at snakke med alligevel fordi det er noget gylle som kommer ud af munden på en. Bær tøjet og lad aldrig tøjet bære dig, og så ender man heller ikke med at få ørene i maskinen fordi man har været for smart overfor nogle som ikke gik i det “rigtige” tøj.