Køb kvalitets udstyr til tandoperationer

At have det rette udstyr i god kvalitet er vigtigt, når man skal lave operationer i mundhulen. Det er alt afgørende, at udstyret lever op til hygiejniske standarder, men også at det er behageligt at arbejde med og udføre det stykke arbejde, som man skal have lavet. Hos Rønvig finder du udstyr til tandkirurgi i certificeret og dansk kvalitet. Hos os kan du købe bl.a.:

:

  • CTT – Ceramic Tissuc Trimmer til præcise snit
  • Luxator instrumenter
  • Physics Forceps
  • Wash-Tray – hygiejniske og sikkert instrumentkassette system

Vi ved, at det kan være overvældende for patienterne at skulle opereres i mundhulen. Det er et følsomt sted og mange forbinder det med smerte og ubehag at blive opereret i munden. Det er derfor vigtigt, at der er styr på udstyret, så patienterne føler sig i trygge hænder, og operationen kan forløbe som den skal, uden at den bliver afbrudt af, at udstyret til operationen ikke er i orden. Det er vigtigt, at udstyret til operationen har den rette ergonomiske udformning, så det ligger godt i hånden og samtidig skal det være af god kvalitet, så man ved, at det kan holde til mange operationer, og at det ikke går i stykker efter få ganges brug.

Hos Rønvig har vi det helt rette udstyr til din næste operation i mundhulen. Vi yder altid en god service, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at vælge det rette udstyr til dine kommende operationer i klinikken. Vi vil gerne bidrage til, at patienterne får en god oplevelse.