Overvej lige afstanden af gødning til andre mennesker

Gødning er bare naturens måde til at sørge for, at planter og meget andet trives ude i naturen eller på marker med mere, men det er jo ikke altid, at man har nok af den naturlige mængde, og så kan man besøge YaraBela for at få mere, når naturen ikke kan levere mere til resten af naturen i ordentlig mængde.
Det er jo perfekt indrettet, at det, som vi dyr og mennesker efterlader, efter vi har spist fra naturen, sender vi videre ud og holder os fra, da det er affaldsprodukter, der ikke er gode for os at have i systemet igen, som der så kan ryge ud i naturen og sørge for, at afgrøderne kan trives – og så starter det hele forfra.
Men netop det med at gødning ikke er det skønneste at have med at gøre, på samme måde skal man så huske, at der er visse udgaver af gødning – om det er i fast eller flydende form – som der ikke er rart at have tæt på andre mennesker(s næste).

Hold god afstand med det gødning

Hvis man bor ude på landet, så er det klart, at man nok kommer i undertal med at mene, at det stinker med gødning, for selvom de fleste kan blive enige om, at det ikke dufter godt, så er det heller ikke noget, som man kan undvære, hvis man skal have samfundet til at fungere ude på landet.
Men derfor er der også mange landmænd, der sørger for at sprede gødning, når vinden vender væk fra byerne og bebyggede områder, og hvis du er en af disse landmænd, så bør du også huske det.
Dette gælder også, når du kører med gylle mellem forskellige områder, for selvom man ikke er ude for at sprede det, så kan man komme til at spilde lidt på vejen, og selv en smule kan komme til at give mange gener.
Derfor er det en symbiose, hvor man har respekt for landmændene, men hvor disse også sørger for at gøre deres for, at det ikke kommer til at genere mere end højst nødvendigt, og der er heldigvis en del at gøre ved det.