Skurvogne efter dine behov

Det kan være svært at få overblikk over de mange typer skurvogne, der findes på markedet. For nogle kan det også være svært, at finde ud af, hvilken skurvogn, der bedst dækker ens behov.

Det kan Scanvogn hjælpe med. Det er nemlig Nordens største producent af skurvogne, og de har mere end 25 års erfaring og 20.000 skurvogne bag sig. Tager du kontakt til Scanvogn, kan de hjælpe dig med at finde lige den skurvogn, der passer til jeres behov. Og så er det hele produceret i Nordjylland.

Du kan også besøge deres hjemmeside, hvor de han viser mange af deres skurvogne, som kan tilgodese alle slags behov, om I er i byggebranchen, leder efter toiletvogne eller måske en midlertidig bolig, mens I bygger om.

Robuste skurvogne

Hos Scanvogn gør de en dyd ud af at producere solide skurvogne, der ikke bare dækker mange forskellige behov og er flotte, men også er holdbare. Det gør de blandt andet ved at vælge kvalitetsmaterialer, der sikrer en solid konstruktion, slidstærke gulve, robuste paneler og modstandsdygtige køkkener. Alt-chassiset på skurvognene og det buede tag er også med til at sikre en solid, robust og holdbar skurvogn. Du kan også vælge at se nærmere på Scanvogns luksus skurvogne, der har et eksklusivt udseende.

I EU er der skrappe regler, som skurvogne skal overholde for at de må køre på vejene. Scanvogn bygger alle deres skurvogne, så de lever op til disse krav, og de leveres med alle relevante certifikater, så vognene trygt og godt kan rulle rundt på de europæiske veje – klar til at opfylde alle behov.

Typerne af skurvogne som Scanvogn sælger dækker blandt andet over vogne til byggeri, beboelse, bad- og toiletvogne, foodtruck, bodvogne og meget mere til events. Har du særlige behov kan du kontakte Scanvogn, der gerne rådgiver og udvikler sammen med kunden.

Kontakt Scanvogn allerede i dag for at få rådgivning og sparring på vejen mod din næste skurvogn.